Hartliche Inladung to’n

Plattdüütschen Gottesdeenst

mit de Plattsnackers Düütsch Äwern

an’n Sünndag, 23. Juni 2019 üm Klock 10.00 Uhr
in de Martinuskark Düütsch Äwern.

Johannes – Vörlooper van Jesus. „Christus mutt wassen, ik aber mutt minner worn“, hett Johannes seggt (Joh 3,30). Was he nu bloot een „Prototyp“ van Jesus, oder wat ? An´t Johannisdag dreiht sük de Gottesdienst „up Platt“ dor üm, wat Johannes sien Leven un Wirken för Jesus un de bliede Böskupp to bedüden hett.

Preeken un Liturgie: Oberkirchenrat Dr. Friedrich Ley, in de hannoversche Landeskark toständig för „Seelsorge“ (Krankenhus, Polizei, Zoll, Militär, Gefängnis, Telefon- un Notfallseelsorge, Psychologische Beratungsstellen usw.).

De Plattsnackers Düütsch Äwern ward düssen Gottesdeenst mit verschiede- nen Chorälen beriekern. Einige Mitglieder ward de Lesungen in’n Gottesdeenst övernehmen.

Na den Gottesdeenst sünd all to Kaffee, Tee un Gebäck in’t Gemeendehuus inlad’n.